SMC Rijnland Fysiotherapeuten is Premium dealer regio Leiden geworden van het innovatie en nieuwe EXO-L systeem, wat afgelopen week nog tot award winnaar van het KNGF is verkozen.
De EXO-L Externe Enkelband, ontwikkeld aan de TU Delft en het Erasmus Medisch Centrum, is geen tape en geen brace, maar een innovatie die werkt als een soort veiligheidsriem tegen verzwikken. EXO-L biedt effectieve ondersteuning wanneer je dreigt te verstuiken met behoud van optimale bewegingsvrijheid en groot gebruiksgemak!
De EXO-L geeft je als gebruiker maximale bescherming en vrijheid. Wanneer de enkel dreigt te verzwikken komt de band op spanning te staan. Zo biedt de EXO-L Externe Enkelband effectieve bescherming. De bewegingsvrijheid wordt minimaal beperkt: de band wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om de EXO-L Externe Enkelband volgens je eigen smaak aan te passen. Zo kun je je naam logo erin laten graveren en zelf bepalen welke kleur perfect bij je outfit past!
Elke EXO-L Externe Enkelband wordt uniek op maat gemaakt met behulp van een 3D-scan en innovatieve 3D printtechnologieën. Bovendien zijn er geen vervelende drukpunten in de schoen: de EXO-L Externe Enkelband wordt met een speciaal bevestigingspunt aan de buitenkant van de schoen verbonden.