Sponsor Leiden Marathon 2016

Dit jaar hebben Tjeerd Scheffer, topsportcoördinator en voorzitter van Leiden Marathon en SMC Rijnland Fysiotherapeuten een 3-jarige ondertekeningsamenwerkingsovereenkomst gesloten. Wij zijn trots partner te zijn van dit prachtige sportevenement. Als fysiotherapeuten kennen wij als geen ander het belang van sport in onze samenleving en die van Leiden in het bijzonder. Met het samenbrengen van onze specialistische kennis en uw prestaties, zijn we ook uw partner in sport!
Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met (sport)specialisten binnen de regio. De hierdoor korte lijnen met professionals zorgen voor een optimale sportzorg.
Tijdens de Leiden Marathon staan wij ter ondersteuning van de sportmasseurs van MSP opleidingen en het massagecollectief Leiden op diverse locaties rond het parcours en bij de inschrijving. We zijn er zowel voor de businesslopers, wedstrijdlopers als ook voor de prestatielopers! Kom gerust langs voor of na uw loop om de spieren even los te laten masseren, advies te vragen of ,indien nodig, te laten tapen.
Tijdens de training naar de marathon last gekregen? Een afspraak met één van onze sportfysiotherapeuten is snel gemaakt. Tenslotte; een blessure verdient professionele aandacht….!

Succes met de voorbereidingen!

Team SMC Rijnland Fysiotherapeuten.