Nieuw! Verbeter je roei-prestaties met onze inspanningstest roei-ergometer

Ben je benieuwd naar je specifiekeroeiconditie? Wil jij weten wat je maximale zuurstofopname is tijdens het roeien? Bij welke hartslag bereik jij je omslagpunt? Welke trainingszones zijn voor jou het beste om aan te houden? Verbeter je roei-prestaties door te trainen op hartslag!

Inspanningstest met ademgasanalyse

SMC Rijnland biedt zowel voor beginnende als ervaren roeiers een inspanningstest met ademgasanalyse aan. Na afloop van de test weet je je VO2max, anaerobe drempel, maximale hartslag en trainingszones. Je krijgt een uitgebreid verslag met alle waarden, de ruwe datapunten en een inzichtelijke grafiek.

Kosten

100,- voor inspanningstest met ademgasanalyse en uitgebreid verslag. Studenten en leden van NJORD krijgen 50% korting

Maak een afspraak

Bel071-341 13 12 voor meer informatie over onze inspanningstest roei-ergometer of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Leiden.