EXO-L Externe Enkelband

SMC Rijnland Fysiotherapeuten is premium dealer regio Leiden geworden van het innovatie en nieuwe EXO-L Externe Enkelband, wat afgelopen week nog tot award winnaar van het KNGF is verkozen.

Optimale bewegingsvrijheid

De EXO-L Externe Enkelband, ontwikkeld aan de TU Delft en het Erasmus Medisch Centrum, is geen tape en geen brace, maar een innovatie die werkt als een soort veiligheidsriem tegen verzwikken. EXO-L biedt effectieve ondersteuning wanneer je dreigt te verstuiken met behoud van optimale bewegingsvrijheid en groot gebruiksgemak.

Effectieve bescherming

De EXO-L geeft je als gebruiker maximale bescherming en vrijheid. Wanneer de enkel dreigt te verzwikken komt de band op spanning te staan. Zo biedt de EXO-L effectieve bescherming. De bewegingsvrijheid wordt minimaal beperkt: de band wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om de EXO-L Externe Enkelband volgens je eigen smaak aan te passen. Zo kun je je naam logo erin laten graveren en zelf bepalen welke kleur perfect bij je outfit past.

3D printtechnologie

Elke EXO-L Externe Enkelband wordt uniek op maat gemaakt met behulp van een 3D-scan en innovatieve 3D printtechnologieën. Bovendien zijn er geen vervelende drukpunten in de schoen: de enkelband wordt met een speciaal bevestigingspunt aan de buitenkant van de schoen verbonden.

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over onze EXO-L Externe Enkelband of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.