Behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat en het voorkomen hiervan. Ontdek al onze behandelingen en specialisaties.

Behandelingen fysiotherapie

Wij staan voor kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding binnen de fysiotherapie en behandelmethodes hiervan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische therapie, orofaciaal therapie, kinderfysiotherapie, handfysiotherapie en orthopedische revalidatie. Bij ons staat de patiënt centraal. Samen met u kijken we naar de beste behandeling en begeleiding, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Lid van CKR, KNGF, NVMT, NVFS en NVOF

Wij zijn aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister CKR (CKR) en het overkoepelend orgaan van fysiotherapeuten: Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie KNGF  (KNGF), Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) (NVMT),  Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS) en Nederlandse vereniging voor orofaciale Fysiotherapie (NVOF).

Behandelmethodes

Bekijk hier enkele van onze behandelingen volgens de nieuwste behandelmethodes en ontwikkelingen in de fysiotherapie.