Behandelingen

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat en het voorkomen hiervan. Ontdek al onze behandelingen en specialisaties.

Behandelingen fysiotherapie

Wij staan voor kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding binnen de fysiotherapie en behandelmethodes hiervan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, psychosomatische therapie, orofaciaal therapie, handfysiotherapie en orthopedische revalidatie. Bij ons staat de patiënt centraal. Samen met u kijken we naar de beste behandeling en begeleiding, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Aangesloten organisaties

Om de kwaliteit van onze fysiotherapie te waarborgen zijn wij aangesloten bij diverse beroepsorganisaties. Dit zijn onder andere: Centraal Kwaliteitsregister CKR (CKR), het onafhankelijke kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten Keurmerk, Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) (NVMT) en Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg (NVFS).

Behandelmethodes

Bekijk hier enkele van onze behandelingen volgens de nieuwste behandelmethodes en ontwikkelingen in de fysiotherapie.