Trainingsbegeleiding

Kies voor de trainingsbegeleiding van onze sportfysiotherapeuten. SMC Rijnland Fysiotherapeuten heeft op het gebied van sportmedische begeleiding diverse specialisaties.

Prestaties en preventie

Wij bieden onder andere sportfysiotherapie, inspanningsfysiologie en ervaring vanuit de praktijk. Tevens is er een goede samenwerking met diverse SMA’s, andere sportgerelateerde zorgaanbieders in de regio en maakt de praktijk deel uit van het Olympisch Netwerk Zuid-Holland. Het doel is optimaliseren van prestaties en blessurepreventie.

Hardloopanalyse en looptraining

Onze (sport)fysiotherapeuten zijn opgeleid om een professionele hardloopanalyse uit te voeren en adviezen en trainingen te geven om het hardlopen te verbeteren. Voor veel sporters is dit een meerwaarde, denk hardlopen, triathlon, trail-runners, voetbal, hockey, rugby, basketbal en korfbal. Ook bij diverse blessures is het zinvol om een hardloopanalyse uit te voeren en gericht op de looptechniek te trainen door middel van looptraining, neuromusculaire training en kracht- en coördinatieoefeningen. Wij kunnen deze looptraining ook bij sportclubs geven en hebben hier al veel ervaring mee.

Specialisaties

Binnen de praktijk zijn diverse specialisten op het gebied van voetbal, wielrennen, triatlon, hockey, rugby, korfbal, vecht- en verdedigingssporten en waterpolo.

 

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over onze trainingsbegeleiding of maak een afspraak met een van onze sportfysiotherapeuten in onze locatie in Leiden.