Aanpak

De aanpak van blessures, klachten en gezondheidsproblemen binnen SMC Rijnland kenmerkt zich doordat we werken volgens onze eigengemaakte fysiotherapie-protocollen.

Dit staat in lijn met onze missie en visie waarin we mensen een laagdrempelige specialistische aanpak willen bieden en we nu en in de toekomst een toonaangevende en innovatieve praktijk willen zijn waar een persoonlijke en professionele aanpak de norm is.

Onze verschillende locaties hebben hun eigen speerpunten en specialisaties binnen de aanpak van SMC Rijnland.

We werken samen met meerde disciplines binnen en buiten de praktijk om de patiënt de beste zorg te kunnen leveren en gaan uit van het concept van positieve gezondheid waarbij we rekening houden met de wens van de patiënt en streven naar een gezonde leefstijl.

360°-model

Onze protocollen zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke kennis en onze uitgebreide ervaring en kunde. Daarbij houden we rekening met de voorkeuren van de patiënt. We werken volgens een 360°-model waarbij de patiënt centraal staat en onze diverse specialisten voor u klaarstaan.

Aanpak per behandeling

In ons overzicht met infographics ziet u alles over het traject per behandeling. Stap voor stap bewaken we de kwaliteit en persoonlijke begeleiding.

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.