Over SMC Rijnland

SMC Rijnland Fysiotherapeuten is gelegen op de eerste verdieping in het gezondheidscentrum Leiden aan de Oosterkerkstraat 1 te Leiden.

Specialisme SMC Rijnland

SMC Rijnland is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten hebben aan het bewegingsapparaat en het voorkomen hiervan.

Patiënt centraal

Onze fysiotherapie staat garant voor het leveren van kwaliteit en optimale persoonlijke begeleiding binnen de fysiotherapie en specialisaties hiervan zoals manuele therapie, sportfysiotherapie en orthopedische revalidatie. Binnen ons centrum staat de patiënt centraal. Samen met de patiënt wordt gekeken naar de beste behandeling en begeleiding van zijn klachtenbeeld, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist.

Organisaties

Wij zijn aangesloten bij het centraal kwaliteitsregister (CKR) en het onafhankelijke kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten Keurmerk, manuele therapie (NVMT) en sportfysiotherapie (NVFS).

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Leiden.