Nieuws

Koninklijke onderscheiding Jaco de Wolf

Woensdag 26 april 2023 was een speciale dag voor Jaco de Wolf want hij kreeg een Koninklijke onderscheiding!!

Team SMC Rijnland vierde dit heugelijke feit natuurlijk samen met de Ridder met zwaarden in de Orde van Oranje Nassau!

Jaco ontving deze onderscheiding, omdat hij de afgelopen 20 jaar een bijzondere bijdrage leverde aan onze maatschappij. Als eigenaar van SMC Rijnland (en de SMC Academy) heeft hij vele jaren vele patiënten geholpen. Daarnaast heeft hij zich op vrijwillige basis als fysiotherapeut en (medisch) begeleider ingezet bij de Leidse sportverenigingen UVS, Njord en Roomburg, bij Schaatsploeg Team TNT Express en de Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) afdeling wandelen. Als reserveofficier bij het Koninklijke Marine-Korps Mariniers levert Jaco een belangrijke bijdrage aan de vrede en veiligheid binnen en buiten onze landsgrenzen. Deze verbintenis is vrijwillig doch in zijn geval allerminst vrijblijvend. Dit jaar is hij vijftien jaar militair in trouwe dienst.

 

Jaco de Wolf SMC Rijnland Fysiotherapeuten Ridder met zwaarden in de Orde van Oranje Nassau

Prachtige waardering door onze patiënten

We hebben ons ‘rapportcijfer’ van 2022 gekregen en zijn blij met deze prachtige waardering door onze patiënten! Bedankt!

Een 9,2!

Daar kun je mee thuiskomen.

En een de mate waarin de praktijk wordt aanbevolen is ook zeer positief!

Met 4,5 sterren (van de 5 sterren) op contact, behandelplan en praktijk zijn wij ook tevreden.

We zullen ons met passie blijven inzetten om al de facetten op hoog niveau te houden en waar kan te verbeteren. “Want iedereen verdient een specialistische aanpak” – Team SMC Rijnland. SMC Rijnland staat voor Sport Medisch Centrum maar ook voor Specialistisch Multidisciplinair Centrum. Een laagdrempelig centrum waar een team van bevlogen, gespecialiseerde en klantgerichte fysiotherapeuten klaar staat om iedereen met positieve energie de best mogelijke zorg te bieden. Het is dan ook onze missie om een laagdrempelige specialistische aanpak te kunnen bieden aan iedereen in de regio Rijnland, maar ook ver daarbuiten.

Bekijk de hele review: SMC Rijnland Fysiotherapeuten certificaat review patienten

Wandel je mee?

Vanaf 2 mei 2023 gaan we weer 20 dinsdagavonden wandelen!

Vind je het leuk om een gesprek aan te knopen en word je blij van lopen in de buitenlucht? Wandel dan gezellig mee met Incluzio Leiden, GEZond Leiden en de Nationale Diabetes Challenge.

Kosten: gratis
Verzamelpunt: Incluzio Leiden, Nieuwstraat 7
Wanneer: dinsdag 2 mei – 12 september
Tijd: 19.00 – 20.00 uur

Aanmelden via deze link: klik hier

 

Wandel gezond Leiden rond smc rijnland fysiotherapie

Wat hebben kruidenbakken, fysiotherapie, leefstijl en schrijven gemeen?

Wat hebben kruidenbakken, fysiotherapie, leefstijl en schrijven gemeen? Onze collega’s Jaap Wonders! Hij staat met een leuk artikel in de wijkkrant van de Vereniging Professoren- en Burgemeesterswijk. Natuurlijk vertelt hij daarin ook over zijn werk als fysiotherapeut bij SMC Rijnland en zijn boek Alledaags wonderlijk leven die je via de SMC Academy (klik hier) kunt bestellen.
Lees het gehele interview via deze link: Wonderen in de wijk december 2022
Jaap Wonders Alledaags wonderlijk leven interview

SMC Rijnland en de rugbyers van RC DIOK Leiden slaan de handen ineen

Vanaf heden begeleiden we vanuit SMC Rijnland de rugbyclub DIOK in Leiden. RC DIOK is een begrip in Nederland en de mannen zijn al meerdere keren landskampioen van Nederland geworden. Wij zijn dan ook blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen en deze mooie club mogen ondersteunen. DIOK staat voor Doorzetten Is Onze Kracht en vanuit onze praktijk gaat Stefan Noort zijn aandeel daaraan bijdragen door de begeleiding van de selectieteams op zich nemen en een spreekuur op de club houden voor alle spelende leden van DIOK. Dit spreekuur is op dinsdag van 18.30 tot 19.30 op de club.

Ook op wedstrijddagen zullen we de selecties bij staan om elke speler zo optimaal mogelijk te laten sporten!

 

RC DIOK Leiden SMC Rijnland