Nieuws

Beroepsopleiding sportmassage en verzorging starten?

Opleiding sportmassage Leiden

Vanuit de SMC Academy is de opleiding sportmassage en verzorging momenteel in volle gang op de zaterdagen. Om ook mensen die op zaterdag sporten, trainer/coach zijn, werken, de kinderen willen zien sporten of andere verplichtingen hebben een kans te geven om sportmasseur te worden gaat de volgende opleidingsronde sportmassage en verzorging op dinsdagavonden plaatsvinden.

Dinsdagavond 23 augustus start deze nieuwe avondopleiding sportmassage en verzorging. Deze opleiding is steeds op dinsdagavond en zal in totaal 28 lesavonden in beslag nemen. Tijdens vakanties is er geen les. Naast de fysieke lessen waarin de theorie en praktijk geleerd wordt krijg je als cursist de beschikking over een online leeromgeving boordevol presentaties, opdrachten en video’s. Deze opleiding sportmassage en verzorging is zodoende een vorm van blended learning om iedereen een zo fijn en goed mogelijke leerervaring te geven.

De leslocatie is wederom in de praktijk van SMC Rijnland Fysiotherapeuten in het Gezondheidscentrum ‘t Leidse Hout in Leiden.
Jaco de Wolf is wederom de docent.

Meer informatie over deze opleiding sportmassage en verzorging vind je hier.

Gratis hardloopclinic Leiden – Zaterdag 9 april

Ter voorbereiding op de 31 e editie van de Leiden Marathon die op 14 en 15 mei 2022 wordt gehouden organiseert SMC Rijnland een gratis hardloopclinic.

Zaterdag 9 april in Polderpark Cronensteyn (bij de ingang van tuin vd Smit) vanaf 10.30 is iedereen welkom voor een 90 minuten clinic vol met loopvormen, oefeningen, adviezen en tips.

Marijn Terink en Nicole van Riet geven de hardloopclinic en staan garant voor een leuke, informatieve en uitdagende clinic!

Aanmelding via info@smc-rijnland.nl of door ons te bellen op 071-3411312

 

Hardloopclinic Leiden hardlopen blessurepreventie Marathon