Missie en Visie

In onze missie en visie staat de patiënt centraal en bieden we eerstelijns fysiotherapie aan een brede patiëntengroep.

Missie

“Want iedereen verdient een specialistische aanpak” – Team SMC Rijnland

SMC Rijnland staat voor Sport Medisch Centrum maar ook voor Specialistisch Multidisciplinair Centrum. Een laagdrempelig centrum waar een team van bevlogen, gespecialiseerde en klantgerichte fysiotherapeuten klaar staat om iedereen met positieve energie de best mogelijke zorg te bieden.

Het is dan ook onze missie om een laagdrempelige specialistische aanpak te kunnen bieden aan iedereen in de regio Rijnland, maar ook ver daarbuiten .

Visie

Nu en in de toekomst wil SMC Rijnland een toonaangevende en innovatieve praktijk zijn waar een persoonlijke en professionele aanpak de norm is.
Fysiotherapeuten met verschillende master of science specialisaties blijven de spil van de praktijk vormen. Daaromheen staat een team van gezondheidsprofessionals om preventieve en curatieve zorg te bieden op alle aspecten van gezondheid en leefstijl.

Doordat vakmensen intensief samenwerken, wetenschappelijke inzichten toepassen in de dagelijkse praktijk en beschikken over innovatieve hulpmiddelen willen wij zorg blijven leveren van hoog niveau.

Zo blijven wij een praktijk waar zorgprofessionals graag mee samenwerken, waar iedere verwijzer graag mensen naar toestuurt en waar zowel werknemers als patienten en clienten zich thuis voelen en een professionele sfeer doch persoonlijke sfeer hangt.

Mensen kunnen terecht met lichamelijke klachten en gezondheidskwesties omtrent het dagelijks functioneren, werk, sport en leefstijl.

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over onze fysiotherapie of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze locatie in Leiden.