Stress klachten

Hoe zou het voor je zijn als je meer energie zou hebben? Of wanneer je weer een positieve kijk op je leven zou ervaren? Kortom, wanneer stress klachten en/of pijn je niet meer in de weg staan om te doen wat voor jou belangrijk is. Leven!

Teveel stress

Stress is iets wat we allemaal nodig hebben. Het zorgt ervoor dat je alert bent en dat je een prestatie kunt leveren. In beginsel is stress dus iets goeds. Net als voeding. Maar als we teveel eten dan wordt het ongezond voor ons. Zo is het ook met stress. Als we teveel stress klachten ervaren gaat dat ten koste van onze prestaties en gezondheid. Vermoeidheid, vage pijnklachten, slecht slapen en toename van lichaamsgewicht kunnen dan onder andere het gevolg daarvan zijn.

Stress reduceren

Het is absoluut geen schande als je last hebt van teveel stress. Het is ook geen teken van zwakte. Het heeft dus geen enkele zin om daar je aandacht op te vestigen. Het is veel effectiever om je energie te stoppen in het reduceren van stress.

Oplossing stress klachten

SMC Rijnland Fysiotherapie werkt onder andere met Hartcoherentie. Dit is een methode die ontwikkeld is in het Heartmath instituut in Amerika. Het betreft een simpele en effectieve methode die ervoor zorgt dat je in staat bent om stress te reduceren en hanteren. Hierdoor zullen de lichamelijke klachten, die het gevolg zijn van overmatige stress, verdwijnen. Je zult je snel beter en energieker gaan voelen.

Concrete resultaten

Waar je precies stressklachten van hebt is niet relevant. We gaan bijvoorbeeld niet over “het verleden” praten. Je hebt een stressklacht in het “hier en nu”. Daar gaan we samen in het “hier en nu” iets aan doen. Het is dus een actieve aanpak waarmee je concrete resultaten boekt. Rust, energie en vitaliteit. Je wordt ondersteund met een werkboek en een speciaal apparaatje dat je kunt laten zien of de stress in je lijf minder wordt.

Maak een afspraak

Bel 071-341 13 12 voor meer informatie over onze methode om stress klachten te verminderen of maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten.