Koninklijke onderscheiding Jaco de Wolf

Woensdag 26 april 2023 was een speciale dag voor Jaco de Wolf want hij kreeg een Koninklijke onderscheiding!!

Team SMC Rijnland vierde dit heugelijke feit natuurlijk samen met de Ridder met zwaarden in de Orde van Oranje Nassau!

Jaco ontving deze onderscheiding, omdat hij de afgelopen 20 jaar een bijzondere bijdrage leverde aan onze maatschappij. Als eigenaar van SMC Rijnland (en de SMC Academy) heeft hij vele jaren vele patiënten geholpen. Daarnaast heeft hij zich op vrijwillige basis als fysiotherapeut en (medisch) begeleider ingezet bij de Leidse sportverenigingen UVS, Njord en Roomburg, bij Schaatsploeg Team TNT Express en de Haagse Politie Sportvereniging (HPSV) afdeling wandelen. Als reserveofficier bij het Koninklijke Marine-Korps Mariniers levert Jaco een belangrijke bijdrage aan de vrede en veiligheid binnen en buiten onze landsgrenzen. Deze verbintenis is vrijwillig doch in zijn geval allerminst vrijblijvend. Dit jaar is hij vijftien jaar militair in trouwe dienst.

 

Jaco de Wolf SMC Rijnland Fysiotherapeuten Ridder met zwaarden in de Orde van Oranje Nassau