Artikel over peesklachten in het vakblak SPORTgericht

Jaap heeft een artikel geschreven over peesblessures/tendinopathie wat helemaal aansluit bij onze werkwijze binnen SMC Rijnland, de e-learning verdieping in peesblessures vanuit de SMC Academy en de basisopleiding peesblessures in samenwerking met Enraf-Nonius.

Behandel je sporters die een peesblessure hebben, of heb je er zelf een? Dan is deze verdieping in de meest voorkomende peesblessure – tendinopathie – een aanrader om te lezen. Er zal worden ingegaan op de diagnostiek en de behandeling, zodat er gericht aan herstel kan worden gewerkt. Pas echter op voor veelgemaakte fouten die het herstel kunnen vertragen.

In het artikel worden een aantal aspecten uitgelicht die bijdragen aan het ontstaan, het beloop en het herstel van dit type peesblessure.

Lees het gehele artikel via deze link (klik hier of op onderstaande pagina).

Verdieping in tendinopathie SMC Rijnland