Nieuw in Leiden: de SMC Rijnland Loop

Vanaf nu kun je in Leiden de SMC Rijnland Loop rennen. Bekijk de hele loop van 10km en alle segmenten op Strava (klik hier of op de afbeelding).

De ultieme hardlooprace langs alle SMC Rijnland-locaties in Leiden is een unieke uitdaging vanuit ons als fysiotherapeuten. Het afstrepen van deze ervaring van de bucketlist belooft niet alleen een test van fysieke kracht, maar ook een persoonlijke reis langs de gezondheidscentra waar dagelijks passie voor het vak wordt ingezet. Het is een bijzondere gelegenheid om zowel professionele betrokkenheid als persoonlijke voldoening te ervaren. Heel veel succes en plezier met het lopen van deze race!

Daag vooral ook jouw fysiotherapeut uit om de SMC Rijnland Loop samen te rennen in voorbereiding op de Leiden Marathon, Singelloop, Vlietloop, Glibbertrail of een ander hardloopevenement!

 

SMC Rijnland Loop Hardlopen 10km Leiden Strava

SMC Rijnland Loop Strava Hardlopen 10km Leiden